Rolluiken

Rolluiken sluiten ‘s zomers fel zonlicht buiten en houden de temperatuur aangenaam. Bovendien wordt uw gevoel voor veiligheid en privacy vergroot. Het is mogelijk rolluiken zo te sluiten dat nog steeds gefilterd zonlicht binnen valt via perforaties, welke verdwijnen bij volledige sluiting. Rolluiken worden natuurlijk op maat gemaakt en zijn zowel elektrisch als handbediend leverbaar in diverse uitvoeringen. Met het oog op de waarde van uw huis doet u een uitstekende investering.

Een specialist werkt hiervoor samen met de grootste fabrikanten, en selecteren enkel hoogwaardige materialen. Deze materialen kunnen in vrijwel iedere vorm en kleur geleverd worden.

Ze beschikken daarnaast over eigen montageploegen die als geen ander weten hoe deze producten op de meest efficiënte en duurzame manier geplaatst kunnen worden. Waar u op moet letten zijn een aantal aandachtspunten bij het kopen van rolluiken. Deze zijn te vinden op deze website: www.rolluik-info.nl

Het Proces van Aanvraag tot Oplevering

Offerte

Na aanvraag van een offerte wordt er een telefonische afspraak gemaakt met u. Voor het bedrijf en vooral voor de klant is het belangrijk om langs te komen om de maten en de wensen in kaart te brengen. Voor u is dit een mooi moment om deskundig advies in te winnen. Samen met u wordt alles doorgenomen zodat er een opmaat gemaakte prijsopgave gemaakt kan worden. Nadat u de offerte ontvangen heeft bent u meer dan welkom om langs te komen in de showroom van de leverancier zodat u kunt zien wat u is aangeboden. Mocht u meerdere offertes ontvangen hebben waar een duidelijk prijsverschil te zien is, aarzel dan niet om die mee te nemen!

Meten

Precies werken en goed meten voorkomt naden, kieren en voegen. Dit beperkt het gebruik van afdichtingsmiddelen. Ook het gebruik van prefab-producten met tevoren aangebrachte afdichtingen, en schone en droge voegen beperkt onnodig gebruik van afdichtingsmiddelen. Goede afdichting van naden voorkomt niet alleen energieverlies, maar zorgt ook voor geluidisolatie.

Plaatsing

Het plaatsen van de kozijnen, schuifpui, dakkapel gaat in overleg met de klant en de planner. Zodra de producten binnen zijn, wordt de klant opgebeld om te kijken naar een datum die voor beiden partijen goed uitkomt. Naar gelang de omvang van de opdracht wordt tijdens dit telefoongesprek de aanvang en oplevering van het project besproken.